Bogholder/boghus

250.00 kr.

Boghuset har både en æstetisk og funktionel værdi og er beregnet til at bringe et stykke natur til det moderne hjem. Du kan sætte den på dit sengebord, dit skrivebord, i stuen eller hvor du end kan lide at læse bøger og har brug for en stand fra at sætte din bog fra dig.

Ikke på lager

Beskrivelse

Har du brug for en sted til sikkert at lægge din bog ned et øjeblik?

Boghuset har både en æstetisk og funktionel værdi og er beregnet til at bringe et stykke natur til det moderne hjem. Du kan sætte den på dit sengebord, dit skrivebord eller i stuen, hvor du end kan lide at læse bøger og har brug for en stand til at sætte din bog på mens du er igang med læse den.

Boghuset er lavet af massivt valnøddetræ, fra europæisk skovbrug . Dette er vigtigt for os, fordi vi stærkt tror, ​​at brugen af lokale materialer er et af fundamentet for bæredygtig udvikling. I stedet for at der anvendt træ helt fra f.eks. Sydamerika. Overfladen er behandlet med olie, som giver træet en helt naturlig beskyttelse.

Boghuset er designet til at gøre din læsning mere komfortabel og dit hjem smukkere.

Obs. Boghuset er håndlavet af naturligt træ, og bliver lavet i små oplag. Derfor er der ikke 2 som er helt ens, og derfor varierer hvert eksemplar i udsenet.

 

 ✋ Håndlavet af Metka i Slovenien