Vi leverer næsten som normalt

Opdateret 26/10/2020

Kære kunder

Vi leverer stort set som normalt i disse corona-tider, dog vil der ofte opstå længere leveringstid end normalt grundet de nuværende corona-omstændigheder, dvs. op imod 15 hverdage. Det beklager vi selvfølgelig men er sikre på der generelt er forståelse omkring den nuværende situration vi alle befinder os i. 

Levering er altid til døren via PostNord, så som altid er det ikke nødvendigt at hente din ordre på posthuset eller andre steder, det mindsker dermed risikoen for smitte i denne tid. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet vil pakken dog blive leveret til nærmeste udleveringsted medmindre du er tilmeldt modtagerflex, du kan læse mere om modtagerflex her. Ved at kontakte PostNord direkte kan man mod et gebyr også få pakker genleveret til sin adresse når den er ankommet til udleveringsstedet, efter at have været forsøgt leveret på din adresse.

Vi følger siturationen og holder os opdateret om PostNord’s status som følger myndighedernes anbefalinger. Du kan læse PostNord’s løbende udmeldinger her:

https://www.postnord.dk/driftinformation

Husk du kan vaske din korkpung eller taske med almindeligt sæbe og vand: